Om oss

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att lägga upp en utbildning efter ditt behov och dina förkunskaper. Vi finns på Asecs i Jönköping (gul entre) och hjälper dig hela vägen från första lektionen tills att du har ditt körkort i handen. Du kan välja att ta en intensivutbildning, eller att gå på körlektioner i den takt du önskar.

Hos oss får du utbildning av mycket hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Vi finns framför framför Asecs shoppingscenter i Jönköping i fina och fräscha lokaler. Vi vill att du ska ta ditt körkort snabbt och smidigt utan att för den skull tumma på säkerheten och tryggheten som behövs i trafiken.

 

Därför ska du ta körkort hos oss

🗹 PRISVÄRDA

Att ta körkort innebär för de allra flesta en betydande investering. Både vad gäller tid
och pengar. Därför gör vi på Vätterns Trafikskola vårt yttersta för att sätta våra elever i fokus och göra vägen till körkortet så enkelt och prisvärt så möjligt med hög kvalité.

🗹 PEDAGOGISKA

Våra trafiklärare är välutbildade med lång erfarenhet inom både yrkestrafik och personbilar. De är pedagogiska och glada att få hjälpa dig med att ta körkort i en alltid lika positiv anda.

🗹 Trafiksäkerhet

För att främja trafiksäkerheten är vårt mål att skapa säkra nyblivna förare. Detta görs tillsammans med våra erfarna trafiklärare för att bidra till en ökad trafiksäkerhet. 

Våra priser

Vi hjälper dig att ta körkort till ett rimligt pris. Vi kan erbjuda såväl heltäckande paket som enstaka lektioner.

PAKET X-STOR

Fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

PAKET STOR

Fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

PAKET MEDIUM

Fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

PAKET SMALL

Fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.